2010-08-25 15:45:50• hírek • Szatmár.ro

Kisorsoltuk a József Attilla estre szóló jegyeket

Hobo, a zenész, színész és rendező a IX. Partiumi Magyar Napok első napján, augusztus 26-án, csütörtökön este 19.00 órai kezdettel lép fel az Északi Színházban a mára már legendássá vált József Attila estjével.

A Szatmár.ro és a Partiumi Magyar Napok szervezőinek közös nyereményjátékán a öt darab, egyszemélyes belépőjegyet sorsoltunk ki. A nyereményjátékban résztvevőknek egy egyszerű kérdésre kellett válaszolniuk, arra, hogy a művész még milyen ismert költők műveiből állított össze műsort. Azok között sorsoltunk, akik tudták, hogy Földes László többek között Villon és Faludy György műveiből is állított össze esteket.

A nyertesek: Fábián Róbert, Kincza Brigitta, Egyedi Jenő, Dravecky Tímea és Éva Rebeka. A szerencséseket telefonon értesítjük. A nyerteseknek gratulálunk, azok pedig, akik nem nyertek, ne szomorkodjanak, hiszen a Szatmár.ro hamarosan újabb nyereményjátékot indít.

A József Attila estre belépők még korlátozott számban kaphatók a színház jegypénztárában, munkanapokon 9.00 - 17.00 óra között, 10 lejes egységáron.


A jegyek kisorsolásában Stier Péter főszervező volt a segítségünkre
A jegyek kisorsolásában Stier Péter főszervező volt a segítségünkre


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: