2013-08-20 15:10:12• hírek • Kocsis Zoltán

Nyerj belépőt Jolly és Suzy koncertjére!

Ezerrel pörögnek a dolgok ezen a héten Szatmárnémetiben, és nem csak a Partiumi Magyar Napoknak köszönhetően. Csütörtökön fellép ugyanis a Kaméleon klubban Magyarország egyik legfelkapottabb mulatós párosa, Jolly és Suzy is.

Jolly, azaz Tarcsi Zoltán és Suzy, azaz Királyvári Zsuzsanna évek óta együtt járnak fellépni. Azonban nem csak a színpadon alkotnak egy párt, hanem a magánéletben is, hisz férj-feleségről van szó. Hogy mennyire számítanak sikereseknek Magyarországon (és talán nem csak ott), álljon itt két példa: Loca loca című számuk klipjét több, mint öt millióan tekintették meg az első számú videómegosztón, a Blikk pedig egyenesen „ a modern mulatós zene egyik császárának" nevezi Jollyt.

Nos, ők lépnek fel augusztus 22-én, csütörtök este a Kaméleon Klubban, Szatmárnémetiben. A belépő fejenként 20 lej, ám a Szatmár.ro négy személyt ingyen bejuttat a bulira. Nem kell ehhez mást tennetek, mint a jatek@szatmar.ro címre küldjétek el kedvenc Jolly és Suzy számotok címét, valamint neveteket és telefonszámotokat.

Az e-maileket csütörtök délig várjuk, akkor sorsoljuk ki, hogy ki az a két szerencsés, aki párjával együtt ingyen juthat be a koncertre. A győzteseket telefonon értesítjük.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: