2013-08-22 12:44:52• hírek • Kocsis Zoltán

Kisorsoltuk a Jolly és Suzy nyereményjáték nyerteseit

Amint azt megígértük, augusztus 22-én, csütörtökön délben kisorsoltuk a Kaméleon Klub és a Szatmár.ro újabb közös nyereményjátékának nyerteseit. A nyeremény, amint arra emlékezhettek, két-két belépő a csütörtöki Jolly és Suzy koncertre.

Amint azt Magyarország legnépszerűbb bulvárlapja, a Blikk fogalmaz, Jolly „a modern mulatós zene egyik császára". Suzy pedig nem csak a fellépések során partnere, hanem felesége is. Ők lépnek fel augusztus 22-én, csütörtök 23.00 órai kezdettel a Kaméleon Klubban. Népszerűségüket bizonyítja, hogy egyik videoklipjüket több, mint öt millióan nézték már meg a legnépszerűbb videómegosztón.

A csütörtöki koncertre a belépő 20 lejbe kerül, ám a Kaméleon Klub és a Szatmár.ro közös nyereményjátékának köszönhetően két személy ingyen hallgathatja meg kedvenceit. Mi több, párját is magával viheti a koncertre. Nem kellett ehhez mást tennie, minthogy a jatek@szatmar.ro címre elküldte kedvenc Jolly és Suzy száma címét, valamint nevét és telefonszámát.

A szerencse istenasszonya, Fortuna ezúttal Nagy Anita Imolának és Lázin Arnold Jánosnak valamint párjaiknak kedvezett! Nekik gratulálunk a nyereményhez, jó szórakozást kívánunk számukra! A többieknek is köszönjük, hogy játszottak nálunk. Arra ösztönözzük őket, tegyék meg máskor is, akkor talán nekik kedvez a szerencse.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: