2012-03-12 12:15:50• hírek • Kocsis Zoltán

Kisorsoltuk a First Drive nyereményjáték győztesét

Véget ért a Szatmár.ro és a First Drive Autósiskola közös nyereményjátéka és ígéretünkhöz híven hétfőn megtartottuk a sorsolást: kiderült, mely kedves olvasónk volt oly szerencsés, hogy egy 400 lej értékű utalványt nyert.

Fortuna istenasszony hétfőn Orosz Zoltán Krisztiánnak kedvezett: ő, vagy az általa megnevezett személy négyszáz lejjel fizethet kevesebbet, ha a First Drive Autósiskola segítségével szeretne vezetői engedélyt szerezni. Ehhez nem kellett mást tennie, mint a Szatmar.ro címére elküldte a helyes választ egy korábbi kérdésünkre.

Ha most nem nyertél, ne búslakodj! Szatmárnémeti egyik legdinamikusabban fejlődő autósiskolája egy újabb esélyt ad játékos kedvű olvasóinknak. Lájkold az iskola Facebook-oldalát -  http://www.facebook.com/pages/Scoala-de-Soferi-First-Drive-Autosiskola/188245021196407 -és legközelebb te lehetsz a szerencsés nyertes. Sőt, azt is te befolyásolhatod hogy, mikor legyen a sorsolás: minél gyorsabban lájkolsz, annál gyorsabban gyűl össze a 250 lájk és annál gyorsabban lesz a sorsolás is.

Ne feledd, a fiatalos, lendületes autósiskola nem csak ezzel a nyereményakcióval várja ügyfeleit! Modern, kitűnő technikai állapotban lévő autók, a vizsgakörülményekkel megegyező számítógépes tesztek, rugalmas program: ez mind jellemzi a First Drive-ot! Mindezt ráadásul két nyelven, magyarul és románul is igénybe veheted!

Hogy a harminc órányi vezetés élvezhető és hatékony legyen, arról a fiatal, türelmes oktatók gondoskodnak. Arról, hogy az elméleti oktatás akadálytalan és eredményes legyen, az egész nap elérhető oktatási terem gondoskodik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: