2011-08-01 14:22:29• hírek • Szatmár.ro

Kisorsolták a nyerteseket!

Július 31-én zárult a Poszet cég négy hónapon át tartó nyereményjátéka, melyre több mint 1500 szelvény érkezett.

Poszeték márciusban nyereményjátékot indítottak, melynek három kisorsolt nyertese üdülésben részesült. A sorsolásra augusztus 1-én délután 15 órától a Szerelők Boltjában került sor. Mindazok, akik az elmúlt négy hónap folyamán 300 lej értékben vásároltak eszközöket, alkatrészeket vagy szolgáltatást tőlük, nyereményszelvényt kaptak, amelyet ha kitöltve elhelyeztek a gyűjtőurnában, esélyük volt arra, hogy megnyerjék a három csábító utazás egyikét.

Poszeték felajánlásával és a Solarex Tours utazási iroda közreműködésével a nyereményjátékon résztvevők között kisorsoltak első díjként egy nyolc napos üdülést két személy részére Görögországban, Alykanas üdülőhelyen, 4 csillagos szállodában, all inclusive ellátással; második díjként egy nyolc napos üdülést két személy részére Olaszországban, Bibionéban, két szobás apartmanban, és harmadik díjként egy három napos üdülést két személy részére Magyarországon, Egerben, három csillagos szállodában.


Több mint 1.500 szelvény gyűlt az urnába
Több mint 1.500 szelvény gyűlt az urnába


A nyertesek:

Első díj: Codati Dumitru Dorin (Szatmárnémeti)
Második díj: Chenderes Vilian (Amac)
Harmadik díj: Hancis Simona (Nagykároly)

A nyerteseket telefonon keresztül értesítik, és nyereményeiket az üzletben vehetik át.

Poszet Ferenc, a cég ügyvezető tulajdonosa elmondta: a négy hónap alatt több mint 1500 tombolaszelvény gyűlt össze, ebből a résztvevő nagy része az üzletből vásárolt, mások pedig szervizt vagy tervet rendeltek, és megint mások különböző munkálatokkal kapcsolatos kivitelezéseket vettek igénybe.




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: