2010-02-11 16:39:19• hírek • Szatmár.ro

Kisorsolták a nyerteseket

Csütörtökön zárult a Szatmári Magyar Hírlap Bálint-napi nyereményjátéka, amelyre több száz szelvény érkezett az újság szerkesztőségébe, érdekes és aranyos szerelmes versek kíséretében.

A nyereményjátékban a lap partnerei voltak: a No Pardon Pub, az Aphrodité szépségszalon, a King Art ajándékbolt, valamint az Ikebana virágüzlet. A sorsolásra délben került sor a szerkesztőségben. A nyerni vágyóknak nem volt más dolga, mint költeni egy szerelemes verset, ezzel kitölteni az újságban megtalálható nyereményszelvényt, s eljuttatni szerkesztőségbe, csütörtök délelőtt tíz óráig.

A beküldők között kisorsoltak első díjként egy két személyre szóló, különleges, ínyenc, gyertyafényes díszvacsorát a No Pardon Pub jóvoltából; második díjként egy szépítkezési-utalványt az Aphrodité Szépségszalon jóvoltából (200 lej értékben); harmadik díjként; páros ékszerutalványt a KingArt jóvoltából (150 lej értékben). Mivel minden alkalom elengedhetetlen kelléke a virág, az Ikebana Virágüzlet jóvoltából mindhárom nyertes különleges dísznövénnyel kedveskedhet párjának.


Kisorsolták a Valentin napi nyereményeket
Kisorsolták a Valentin napi nyereményeket


A nyertesek: első díj: Siti-Sámel Zoltán (Szatmárnémeti), második díj: Licz Tímea Erzsébet (Halmi), harmadik díj: Berecki Bernadett (Kálmánd). Gratulálunk! Nyereményeiket a Hírlap szerkesztőségében vehetik át, a mai naptól kezdve március végéig, munkanapokon reggel 9 órától 16 óráig.

Siti-Sámel Zoltán verse: „Vártam rád te eljöttél/ Megöleltél és megkedveltél/ Tudtam, éreztem Te lettél/ az ki örökre megszerettél."

Licz Tímea-Erzsébet verse: „Hálával tartozom/ úgy érzem, mert visszaadtad az életem/ visszaadtad a reményt,/ Mely nem aludhat el még."

Berecki Bernadett verse, amely Istvánnak szól: „Ugye nem lehetek most ott veled,/ az egyik szemem sír, a másik nevet./ Mégis ott vagyok a kezedben/ nézek a sorokból a csillogó szemedbe."

Azok se keseredjenek el, akik ezúttal nem nyertek, ugyanis a jól sikerült verses üzeneteket a szombati (február 13-i) lapszámban közölni fogják..

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: