2010-07-01 15:08:04• hírek • (X)

Kisorsolták a nyereteseket!

Csütörtökön zárult a Poszet cég három hónapon át tartó nyereményjátéka, melyre több száz szelvény érkezett az üzletbe.

Poszeték április 1-jén nyereményjátékot indítottak, melynek három kisorsolt nyertese nagyszerű üdülésben részesült. A sorsolásra július 1-jén délután 15 órától a Szerelők Boltjában - közjegyző jelenlétében - került sor. Azok, akik április 1 és június 30. között 100 lej fölött vásároltak az üzletből, vagy igénybe vették a cég bármelyik szolgáltatását egy szelvényben részesültek. A nyerni vágyóknak nem kellett mást tenniük, mint kitölteni a szelvényeket.

Poszeték felajánlásával és a Solarex Tours utazási iroda közreműködésével a nyereményjátékon résztvevők között kisorsoltak első díjként egy all inclusiv tunéziai utazást; másod díjként egy négy napos körutazást; harmadik díjként pedig egy három napos magyarországi wellness hétvégét.


A nyerteseknek fantasztikus utazásban lesz részük
A nyerteseknek fantasztikus utazásban lesz részükA nyertesek:

Első díj: Bob Petru (Vetés)
Második díj: Bonea Elisabeta (Szatmárnémeti)
Harmadik díj: Bodor Sándor (Szatmárnémeti)

A nyerteseket telefonon keresztül értesítik, és nyereményeiket az üzletben vehetik át.

Poszet Ferenc, a cég ügyvezető tulajdonosa elmondta, hogy a három hónap alatt összesen 634 tombola gyűlt össze, ebből közel háromszáz résztvevő az üzletből vásárolt, háromszázan szervizt vagy tervet rendeltek, és harmincnégyen különböző munkálatokkal kapcsolatos kivitelezéseket vettek igénybe.

Kisorsolták a nyerteseket


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: