2008-11-25 14:22:46• hírek • Parajdi Andrea

Kismama klub indult

Köztudott tény, hogy a kisgyerekes anyukák legtöbb idejüket otthon töltik a gyerekneveléssel, s csupán alkalmanként mozdulnak ki, vagy mennek társaságba. Gödri Réka református lelkész, keddenként kismama klubot szervez, ahová olyan anyukákat vár, akik 0-2 éves kor közti kisbabát nevelnek.

-A kismama klub ötlete azért merült fel bennem, mivel úgy vélem szükség van egy olyan helyre, ahol a kisgyerekes anyák találkozhatnak, ismerkedhetnek, eszmét cserélhetnek. Amíg az apák dolgoznak, emberekkel találkoznak, addig az anyuka általában egyedül van otthon a gyerekkel, s ez az életforma rendkívül magányossá, esetleg depresszióssá teheti őt - magyarázza Gödri Réka, aki egy egy éves kislány édesanyja.

A kismama klub azon kívül, hogy összehozza az anyukákat, segítséget is próbál nyújtani a kisbabák gondozásával kapcsolatos kérdésekben. Mint megtudtuk, szakemberek tartanak majd előadások a legfontosabb témákban érintve többek között a szoptatás, a babahordozás (hordozókendő használata), a nevelés, a játék, az egészséges táplálkozás kérdéskörét.

A kismama klubot minden kedden, a Wolfenbüttel 36 szám alatti Evangélikus Lutheránus parókián 10:30-tól szervezik meg, ahol bárki díjmentesen részt vehet. Jelentkezni a 0741098822-es telefonszámon lehet.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: