2012-10-11 12:44:06• hírek • Kocsis Zoltán

Kiskorút is futtatott a szatmári férfi

Akár tizenöt év letöltendő börtönbüntetésre is ítélhetik azt a szatmári férfit, akit lányok prostituálásáért vett őrizetbe a Szatmár Megyei Rendőrség a szerdai nap folyamán.

A 43 éves Vasile M. a gyanú szerint két szatmári lányt futtatott Szatmárnémetiben: az egyik 21, a másik pedig alig 16 éves. Utóbbiról Roxana Cristea, a rendőrség sajtószóvivője a Szatmár.ro-nak elmondta, a lány egy árvaházban nőtt fel és onnan szökött meg. Április óta folytatta a legősibb mesterséget a megyeszékhely utcáin.

Vasile M.-ről a szóvivő annyit tudott mondani, hogy nem büntetett előéletű, korábban semmiféle összeütközésbe nem került a törvénnyel, nem szerepel a rendőrségi nyilvántartásba.

A Szatmár Megyei Törvényszék csütörtökön dönt arról, hogy a 43 éves férfit 29 napos előzetes letartóztatásba helyezzék. Az érvényes jogszabályok szerint nők prostituálásáért hét évig terjedő börtönbüntetés szabható ki. Amennyiben a prostituáltak között kiskorú(ak) is található(k), akkor a börtönbüntetés akár 15 évig is kiterjedhet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: