2016-01-17 14:52:58• hírek • Kocsis Zoltán

Kiskorú és felnőtt közösen rámolta ki az üzletet Ombodon

Hat tolvaj akadt rendőrkézre a hétvége első felében Szatmár megyében. A legmozgalmasabb nap ebből a szempontból a péntek volt, a legkelendőbb portéka pedig a kerékpár - számolt be a Szatmár Megyei Rendőrség.

A legnagyobb kárt az a páros okozta, amely még csütörtök hajnalban hatolt be Ombodon az élelmiszerüzletbe. A 43 éves férfi és a 15 éves kamasz betörte az épület ablakát, kiiktatta a riasztóberendezést, majd komoly, összesen 4000 lej értékű portékával távozott.

A két elkövetőt pénteken sikerült elfognia a rendőröknek, akik az ellopott javak 55%-át meg is találták a két betörőnél.

A pénteki nap folyamán két kerékpártolvajt is elfogott a rendőrség: 19 éves Iosif V. Aranyosmeggyesen tulajdonított el egy 150 lej értékű bringát, míg druszája, a nála egy évvel idősebb Iosif K. Erdődön lopott el egy 300 lej értékű kétkerekűt.

Ugyancsak pénteken, Szatmárnémetiben, a Batizi úton a 18 éves Marius N. 70 lej értékű szeszes italt lopott egy üzletből, szombat reggel pedig Maria P. egy mobiltelefonra vetett szemet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: