2020-01-13 15:35:09• hírek • Bede Emőke

Kiskamasz rabolta ki az idős férfit Szatmárnémetiben

Január 10-én, 21 óra 25 perc környékén egy 65 éves szatmári férfi arról értesítette a szatmári rendőrséget, hogy ismeretlen tettesek a nyílt utcán ragadták el tőle telefonját, 250 lejes kárt okozva ezzel a sértettnek.

A Brandusa utcai helyszínre kisiető rendőrök gyors közbelépésének köszönhetően sikerült rövid időn belül kézre keríteni az elkövetőt, aki egy mindössze 13 éves helybeli kiskamasz. Az egyenruhások a fiúnál megtalálták a férfi telefonját, így a készülék visszakerülhetett jogos tulajdonosához, az ügyben pedig bűnügyi eljárást indítottak.


Nem tétlenkedtek a közlekedésiek sem

A közlekedési rendőrök a január 10. és 12. közötti időszakban baleset-megelőzési akciót szerveztek, melynek nyomán több mint 200 helyszíni bírságot szabtak ki a szabálytalanul közlekedő autósokra. A büntetések összértéke eléri az 51 ezer lejt, azonban 27-en nem úszták meg ennyivel, hanem vezetői engedélyüket is felfüggesztették egy időre. A rendőrség emellett azt is pontosítja, hogy 15 e sofőrök közül gyorshajtás miatt váltak ideiglenesen gyalogossá.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: