2019-05-06 15:17:10• hírek • hirado.hu

Kisfia született Meghan hercegnének és Harry hercegnek

Fotó: today.com
Fotó: today.com

Kisfia született Meghan hercegnének és Harry hercegnek – jelentette be a büszke apuka, mely meglepetés volt a szülők számára is. A hír alig fél órával azután érkezett, hogy a Buckingham-palota, a brit királyi család első számú londoni rezidenciája és hivatala bejelentette, hogy megindult a szülés. A hercegi pár hivatalos Instagram-oldala szerint azonban a brit sajtó alaposan le volt maradva, a pici ugyanis hétfőn, a hajnali órákban született meg 3260 grammal.

„Izgatottan jelenthetem be, hogy én és Meghan reggel óta egy kisfiú boldog szülei vagyunk, egy egészséges fiúé. Ez a legcsodálatosabb élmény, amit csak el tudok képzelni! Amit az anyák véghez visznek, az felfoghatatlan!” – mondta röviden a herceg a windsori birtok előtt várakozóknak, és megköszönte a nyilvánosság támogatását és örömét. A névről egyelőre nem nyilatkozott az apuka, melyek közül a fiúneveknél a top ötben a Nicholasnak, az Albertnek, a Philipnek, az Arthurnak és az Alexandernek jutott hely a fogadóirodák szerint. Annyi biztos, hogy a pici születésétől kezdve a Dumbarton grófja címet viseli – olvasható a Hello magazin cikkében.
 

A pici érkezése utáni nyilvános megjelenésre biztosan nem kerül sor, melyet Katalin hercegné mindhárom gyermeke esetén hagyományként megőrzött.
 

A hercegi pár április közepén közleményben tudatta, hogy a világnak várnia kell a kis trónörökös születési időpontjára és nevére is, a kicsi megérkezése után ugyanis először megosztanák a nagy hírt a családdal, és megünnepelnék az új jövevény érkezését, mielőtt mindenkivel közölnék a fontos híreket. A pár úgy döntött, hogy családi eseményként kezeli a pici születését, így sem a szülés helyéről, sem annak körülményeiről nem osztottak meg részleteket. Szerencsére azonban ez nem többnapos, hanem csupán néhány órás késleltetést jelentett a sajtó számára.

 

Az már korábban kiszivárgott, hogy Meghan hercegné új otthonában, a Frogmore Cottage-ban szeretett volna életet adni első gyermekének, elkerülvén a kórház előtti tömeghisztériát. Az, hogy Meghan végül otthonában vagy kórházban adott-e életet a kisfiúnak, nem közölte a herceg.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: