2018-02-07 07:04:54• hírek • Blikk.hu

Kisfia segítette át a szakításon Dancs Annamarit

A Budapesti Operettszínház művésznője tavaly feb­ruárban adott életet kisfiának, Ádámnak, ám ahogy arról a Blikk elsőként beszámolt, néhány hónappal később a férje, Kerényi Miklós Máté (34) elhagyta őt.

Annamarinak most egyedül kell helytállnia a mindennapokban, például, amikor a kisfiú a fogai növekedése miatt nyűgösebbb, vagy amikor ő maga is küzd a lelki fájdalommal. Illetve küzdött, a Rebecca musical főszereplője ugyanis elárulta, túl van az elmúlt hónapok fájdalmán, most már csak előretekint.
 

– Most már sokkal jobban vagyok, köszönhetően az én igazi lélekbalzsam kisfiamnak. Ádám egy tündéri kisfiú, aki szerintem megérezte: azzal, hogy kettecskén maradtunk, az ő mosolya az, ami engem is mosolyra késztet. Hatalmas segítség volt az ő személyisége, amikor jöttek a nehéz pillanatok – vallotta be a Blikknek a művésznő, akinek naponta csodapillanatokat ad a kisfia.
 

– Úgy képes minden egyes reggel felfedezni a házat, mintha még sosem járt volna ott. Mindent megnéz, megfog, imádja a bizsu ékszereimet – nevetett Annamari, aki már nagyon készül, hogy megünnepelje Ádám első születésnapját.
 

– Február 18-án lesz egy­éves a kisfiam, és ugyan nem így képzeltem el ezt a születésnapot, számomra továbbra is az a fontos, hogy neki mindene meglegyen, hogy ő boldog legyen. Nem mintha nem lennénk elárasztva mindenféle játékkal, ruhával, állandóan kapunk valamit – nevetett, majd elmesélte, kik is lesznek a szülinapi buli vendégei.
 

– A családommal ünneplünk majd, anyukám és a barátaim eljönnek Erdélyből, hogy együtt lehessenek Ádámmal, az apukájával pedig másnap születésnapozik – mondta a színésznő, aki tudja, a kisfia miatt is erősnek kell lennie. – Nekem most az a legfontosabb dolgom az életben, hogy ezt a kisfiút felneveljem, számomra ő az első, a művészet is csak utána jön. Nem volt egyszerű ez az időszak, de próbálom úgy felfogni, hogy amíg együtt vagyunk és egészségesek vagyunk, addig nem lehet semmi baj.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: