2010-08-24 12:47:19• hírek • Blikk

Kisebb mellet akar Cini

Az énekesnő pár évvel ezelőtt jelentette be, hogy megszabadul óriási méretű implantátumaitól, amelyekkel korábban, volt párja, Márton Csaba kedvéért turbóztatta keblét. Ám most, négy évvel a mellkisebbítő műtéte után bejelentette, hogy még kisebb melleket akar.

Orvosa, dr. Krasznai Zsolt azonban időt kért tőle, úgy gondolja, várnia kell még Cininek.

- Nem is tudom, mióta könyörgök neki. Egyelőre nem akarja beadni a derekát, azt mondja, hogy várjunk vele. A kicsinyítés sokkal komolyabb beavatkozás, mint a nagyítás - mondta el Havas videoblogjában Zalatnay.

- Nem befolyásolt senki, ez most az én döntésem. Régebben fájt a hátam, sokat kínlódtam, ezért jobbnak láttam, ha megszabadulok a szilikontól. Most már szerencsére nincsenek fájdalmaim, csupán annyi bajom van, hogy zavar ez a méret. Nem gondoltam volna, hogy egyszer majd ezt fogom mondani, de jobban érezném magam jóval kisebb mellel - indokolta elhatározását az énekesnő.

Cini döntését nem sokan értették, mivel melle védjegyévé vált. Óriási sikere volt dús keblének, részben annak köszönhette azt is, hogy a Playboy felkérte aktfotózásra. Miután kiszabadult a börtönből, első útja orvosához vezetett. Implantátuma 570 köbcenti volt, amelyből 170 köbcentiméter szilikont távolított el orvosa. Dr. Krasznai Zsolt azonban azt is elárulta: a kivett bőrmennyiséggel együtt mellenként 400 köbcentivel lett kisebb az énekesnő dekoltázsa.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Cini jobban érezné magát kisebb mellel
Cini jobban érezné magát kisebb mellel


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: