2018-09-04 11:11:44• hírek • Bede Emőke

Kis híján tragédiát okozott a bedrogozott sofőr

A felelőtlenség netovábbja alkohol vagy kábítószer hatása alatt vezetni, ennek ellenére akadnak olyan sofőrök, akik magasról tesznek erre kockára téve saját maguk, illetve mások életét is.

Ebbe a kategóriába tartozott az a 31 éves zilahi férfi, aki épp Ákoson haladt keresztül, amikor elvesztette autója felett az irányítást, kisodródott, majd egy betonhídnak csapódott. Az ütközés következtében az jármű az árokba csúszott, a sofőrnek és utasának azonban sikerült ép bőrrel megúsznia a balesetet.  A megrémült szemtanúk ennek ellenére riasztották a hatóságokat.
 

Az egyenruhásoknak egyből szemet szúrt, hogy a sofőr és 19 éves utasa is igencsak furcsán viselkedik, mi több, magatartásuk drogfogyasztásra enged következtetni. Persze mindketten tagadták a szemmel láthatót, s ezen akkor sem változtattak, amikor a rendőrök több zacskónyi növényi eredetű anyagot találtak náluk.


Hogy nem alkohol miatt viselkednek zavartan, az már akkor kiderült, amikor az alkoholszonda negatív eredményt mutatott, a kábítószer fogyasztását azonban laborvizsgálatokkal erősítették meg. A rendőrség úgy a sofőr, mint az utasa ellen eljárást indított kábítószer birtoklása miatt, előbbi azonban még kábítószeres állapotban való vezetés miatt is felelhet.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: