2009-07-26 16:35:42• hírek • Gozner Gertrud

Sikeres volt a sörfesztivál

Több ezren látogattak ki az újközpontban megszervezett háromnapos sörfesztiválra.

Míg napközben a jéghideg sör, valamint a sült kolbász és miccs illata, addig estére a neves romániai együttesek által megtartott koncertek vonzották ki a térre a szatmáriakat.

A koncertek előtt ügyességi játékokon vehettek részt a vállalkozó kedvűek, akik a dobozos sörök mellett akár egy belföldi úttal gazdagabban is távozhattak. Többen fényképeztették magukat az élő szobrok vagy a korabeli plakátok előtt, a gyerekek főleg a zsonglőr-bemutatókra csodálkoztak rá, a kicsit idősebbek pedig a görkorcsolyás lányokra figyeltek, akik a diszkó korszakba kalauzolták el az érdeklődőket.

A meszire elhallatszó esti koncertek ritmusai vonzották azonban a legnagyobb közönséget az új központba. A szervezők megkönnyebülten sóhajtottak fel, amikor első este a Compact zenekar fellépésén több ezren tolongtak a színpad előtt. Második este a szemerkélő eső ellenére szintén ezrek voltak kíváncsiak a Dan Bittman frontember vezette Holograf előadásra. A siker sorozat vasárnap a Pasarea Colibri együttes fellépésével folytatódott.

A Szatmárnémetiben harmadik alkalommal megszervezett sörfesztivál egyik nagy érdeme, hogy rendezett körülmények és ízléses díszletek között biztosított szórakozást a sörbarát közönségnek.

Képgaléria:



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: