2015-02-16 12:25:02• hírek • Kocsis Zoltán

Kirúgták a kultúrotthon oldalát a sárközújlaki bálozók!

Farsangi bál Sárközújlakon Márió fellepésével, teltházzal és polgármesteri ajándékkal - mindez nem is eredményezhetett mást, mint hatalmas bulit és hajnalig tartó mulatozást. Nem is lehetett ez másként, hisz az önkormányzat által tavaly pazarul felújított lakodalmas terem majdhogynem szűkösnek bizonyult, a 280 hely ugyanis alig két hét alatt elkelt. „A szüreti bálra nagyobb helyet kell néznünk", jegyezte meg sokat sejtető mosollyal Szabó Ignácz alpolgármester.

A farsangi bálon részt vett Sárközújlak magyarországi testvérvárosának, Lőrincinek a polgármestere, Víg Zoltán is, és tiszteletét tette Pataki Csaba szenátor, Kereskényi Gábor parlamenti képviselő is, valamint dr. Péter Csaba fehérgyarmati polgármester.

A remek hangulatot a helyiek által méltán kedvelt Revans Duó biztosította, az est csúcspontja mégis Magyarország legismertebb harmonikásának, Máriónak a fellépése jelentette: több mint egy órán keresztül szinte folyamatosan 560 láb ropta és ennyi kéz tapsolt, 280 torok pedig énekelte a népszerű nótákat.

Az amúgy is kifogástalan hangulatot Piricsi Artúr polgármester és a szervezők meglepetései is fokozták. Sárközújlak első számú közméltósága saját költségén egy-egy szál vörös szegfűvel köszöntötte a hölgyeket a szerelmesek napja alkalmából, a szervezők pedig minden egyes vendégnek levest és töltött káposztát szolgáltak fel, ami az egy héttel korábbi böllérversenyen feláldozott sertés húsából készült. Természetesen nem maradt el a szokásos tombola sem.

Sárköziek és újlakiak hajnalig mulatoztak, a Revans Duó pedig gondoskodott arról, hogy ing ne maradjon szárazon, láb pedig izomláz nélkül.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: