2018-09-06 08:26:32• hírek • Bede Emőke

Kirúgták a balesetet okozó pizzás fiút

Szerda hajnalban egy pizzafutár a céges autóval nekihajtott egy épület oldalának és telibe találta az oda felszerelt gázdobozt. Az ügy pikantériáját azonban az adta, hogy kiderült, a sofőr ittas volt a baleset pillanatában.

Az ügy kapcsán közleményt fogalmazott meg a Gemelli Pizzéria, melyet szerkesztőségünkbe is eljuttattak. Ebben közlik, hogy a baleset okozója a mindössze 19 éves I. E. volt, aki az incidens idején jogtalanul használta az autót, melyet munkaideje lejártával - az előírásokkal szemben – nem adott le a cég székhelyén. Az esetet pedig tovább súlyosbítja, hogy a fiatalember ittas is volt. Ennek okán a fiatalembert azonnali hatállyal menesztették.
 

„Nem toleráljuk az ilyen magatartást, és nem szeretnénk közveszélyt jelenti a szatmári forgalom számára. Emellett azt sem akarjuk, hogy felelőtlen emberek viselkedése alapján ítéljék meg cégünket” –áll a közleményben, mely arról is biztosít mindenkit, hogy a továbbiakban mindent elkövetnek, hogy ilyen esetek ne fordulhassanak elő.
 

A Gemelli Pizzéria és Étterem arra kéri a város lakosságát, ha egy nem megfelelő magatartású pizzafutárral találkoznak, mindenképp jelentsék azt a pizzagemelli@yahoo.com címen vagy a *8989-es telefonszámon, hogy a cég megtehesse a szükséges lépéseket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: