2014-10-14 08:24:33• hírek • Blikk.hu

Kirúgták Tóth Verát és Keresztes Ildikót egy házibuliból

Keresztes Ildikó elszólta magát a TV2 Sztárban sztár című műsorában, ugyanis Tóth Verával közös produkciója után kikotyogta, hogy buliztak ők már együtt, nem is akárhogy, ami miatt kitiltották őket egy partiról!

A két énekesnő, mint kiderült, szomszédos öltözőben „lakik" a TV2 stúdiójában, kacagásuktól gyakran hangos az épület, és rengeteg időt tölt együtt a műsoron kívül is, hosszú évek óta jó barátnők. A közös programok és sztorik száma megszámlálhatatlan, és Vera kitörő örömmel emlékezett vissza arra az éjszakára is, amit Ildikó a műsorban emlegetett.

Elárulta: annyira harsányak voltak abban a buliban, hogy viselkedésük kiverte a biztosítékot a házigazdánál, ezért megkérték őket, hogy távozzanak a helyszínről.

- Azért is imádom ezt a műsort, mert kevesen tudják, hogy Pásztor Anna és Keresztes Ildi nagyon jó barátnőm! Barátnőkkel pedig öröm és móka a közös munka! Ildivel sokat bulizunk is együtt, és olyankor nem fogjuk vissza magunkat! Tudunk botrányosan viselkedni, ez azt jelenti, hogy égetni való humorunk van, és előfordulhat, hogy akaratlanul is megbántunk embereket. Ildivel nem vagyunk képmutató emberek, az éjszakában is természetesek vagyunk, nevetünk, sztorizunk, és hát be kell valljam, elég gyorsan a társaság középpontjába kerülünk. Ez történt az említett éjszakán is, meghívtak bennünket egy házibuliba. Hol engedje ki az ember a gőzt, ha nem ott? - tette fel a kérdést Vera, aki elárulta, Ildikóval szinte sírtak a nevetéstől, amikor közölték velük, hogy nemkívánatos személyek lettek.

Olvassa tovább a hírt a Blikk.hu hírportálon!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: