2015-03-19 00:02:30• hírek • Blikk.hu

Kirúgta a TV2 Gesztesit, mert ivott

Kirúgták Gesztesi Károlyt a Jóban Rosszban sorozatból!

A Blikk információi szerint azért kellett távoznia Magyarország egyik legfelkapottabb színészének, mert rendszeresen ellehetetlenítette a forgatásokat: hol piásan jelent meg, és nem lehetett érdemi munkát végezni, hol pedig egyszerűen el sem ment a stúdióba.

- Ez már régi probléma, de eddig még tudták valahogy kezelni a szerkesztők. Azonban az elmúlt pár hónapban annyira elfajult a helyzet, hogy már egyszerűen nem lehetett a szőnyeg alá söpörni a történteket - mondta egy neve elhallgatását kérő stábtag. - Gesztesi vagy meg sem jelent az előzetesen kitűzött forgatási napon, vagy ha el is jött, akkor ittas állapotban. Ha csak épphogy spicces volt, akkor még leforgatták vele a jeleneteit, de a legtöbbször olyan állapotban volt, hogy el sem lehetett kezdeni a munkát. Mert ha valaki részeg, azt a kamerán keresztül ugyanúgy látni lehet.

A Blikk infromátora szerint ilyenkor sok pénzt bukott a produkció, hiszen a többi színész és a stábtagok megjelentek, őket ki kellett fizetni annak ellenére is, hogy semmit sem sikerült leforgatni.

- Ezért született a döntés, hogy a lehető legrövidebb úton eltüntetik a sorozatból. Persze azt nem lehet, hogy ma még ott van a képernyőn a legnagyobb sztár, holnap nincs. A sztorit úgy kellett alakítani, hogy valamilyen úton-módon kiírják belőle. Ez pár hetes fogatást igényelne, de Gesztesi ezekről is elmaradt - folytatta a stábtag. - Úgy hallottam, nagyon kiakadt, amikor közölték vele, hogy a továbbiakban nem számítanak rá. Így aztán azon sem csodálkozom, hogy nem akart asszisztálni a saját eltűnéséhez: a múlt héten két forgatási napon nem jelent meg, ezen a héten pedig ittasan jött be.

Ezek után nem csoda, hogy a produkció drasztikus lépésre szánta el magát: arra a pár napra, amíg Füredi Attilát eltüntetik - ezt játszotta Gesztesi -, egy másik színész alakítja majd a karaktert. Vagyis a rajongók úgy búcsúzhatnak majd el Gesztesitől, hogy már nem Gesztesi játssza...

A hír itt nem ért véget! Kattintson ide és olvassa el a Blikk.hu oldalán a folytatást!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: