2018-11-23 06:15:07• hírek • Blikk.hu

Kirohanás élő adásban: ezért telt be a pohár Sebestyén Balázsnál

Élő adásban szakadt el Sebestyén Balázs cérnája, miután arról értesült, hogy egy vadász lőhette ki azt a fokozottan védett európai szürke farkast, amelynek tetemére Nagyvisnyó mellett találtak rá. Ráadásul műsorvezető társa, Rákóczi Feri  elárulta, egy vadász végzett élettársa kutyájával is. Ekkor betelt a pohár, „odapörkölt” a vadászoknak.

„Fegyverben, erőszakban hívő, kisebbségi komplexusos, péniszhosszabbító emberek mennek vadászni, tisztelet a nagyon kevés kivételnek, aki valóban a vadgazdálkodással foglalkozik és értő vadász. A legtöbbnek ez egy hatalomfitogtatás, hogy ők a kiváltságosok, akik puskát kapnak és mindenre lőhetnek. Istent játszanak, közben alkoholisták” – fakadt ki Sebestyén Balázs a Rádió 1 reggeli műsorában, majd rátett egy lapáttal.

 

„Olyan s.ggek, komolyan mondom! Isznak, tivornyáznak, részegek. Csoda, hogy nem történik mindennap vadászbaleset. Csoda, hogy még van vadász Magyarországon. Az összes le kellett volna lője a másikat! Vannak normális vadászok, nem azt mondom, de kevés. Sok a hülye. A nyolcéves gyerek szintjén vannak. Borzasztó! Az megy vadásznak, aki gyáva katonának. Ez tökre így van. A kis tapsifüles nem lő vissza – tajtékzott Balázs.

 

A sztori folytatását a következő hivatkozásra kattintva elolvashatod: Blikk.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: