2012-06-19 13:53:30• hírek • Póti Orsolya

Kirándultak a Langdon Down kedvezményezettjei

Aknasugatagra látogattak június 16-án a Szatmárnémeti Langdon Down Transilvania Egyesület kedvezményezettjei. A kiránduláson a sérült fiatalok szülei is részt vettek.

Egynapos kirándulást szervezett szombaton a szatmári Langond Down Transilvania Egyesület kedvezményezettjei számára. A kiránduláson több mint hatvan személy vett részt, a sérült gyerekeket szüleik is elkísérték és az egyesület alkalmazottjai is szép számmal jelen voltak.

A kirándulók Sambra Oiloron is megálltak egy közös uzsonnázásra, ezután pedig Szaploncára látogattak. Aknasugatagon több szórakoztató program is várt a résztvevőkre. A környék megtekintése mellett strandolhattak is a gyerekek, valamint különféle labdajátékokban vehettek részt.

A kirándulás utolsó állomása a Nagybányai Park volt, ahol kisvonatozással és egyéb játékokkal töltötte az időt a csapat. „A kiránduláson, úgy a gyerekek, mint a felnőttek nagyon jól érezték magukat. A vakáció után, szeptemberben valószínűleg ismét szervezünk egy ehhez hasonló kiruccanást" - mondta el a Szatmár.ro-nak Méhes Gyöngyi, az egyesület elnöke.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: