2010-08-03 14:58:31• hírek • Szatmár.ro

Kirándult a Reménysugár

Az elmúlt héten élményekkel teli kiránduláson járt a Hans Lindner Alapítvány égisze alatt működő Reménysugár-csapat.

A szatmárnémeti Hans Lindner Alapítvány által 2002-ben elindított Reménysugár akció a rosszindulatú daganatos betegségekben szenvedő gyermekek megsegítésére jött létre. A Reménysugár programjának céljai között szerepel ugyanakkor az is, hogy lehetővé tegye a megpróbáltatásoknak kitett családok számára a vakációzást.

Az elmúlt időszakban egynapos kiránduláson vehetett részt a Reménysugár-csapat húsz tagja, akik Kolozs megyébe látogattak - mondta el Koczinger Tibor, az alapítvány vezetője.

A fiatalok elsőként ellátogattak a tordai sóbányába, ahol hasznos órákat töltöttek el, ugyanakkor az egészségmegőrző szerep mellett természetesen helyet kapott a szórakozás is, hiszen itt csónakázhattak a föld alatti tavon, minigolfozhattak és röplabdázhattak is. A kisebbek számára pedig a sóbányás élmények mellé Kolozsváron még nagyobb meglepetés járt: egy modern moziban megnézhették a közkedvelt Shrek animációs film utolsó részét háromdimenziós változatban.

A kirándulás egyike volt azoknak a programoknak, amelyeket így, a nyár folyamán szerveznek a kicsiknek és nagyoknak. A hasznos programok, a szórakozás, a játékos kikapcsolódás során pedig feledni tudják a betegség elleni küzdelem traumáit.


Kolozs megyébe kirándultak
Kolozs megyébe kirándultak


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: