2009-11-09 15:35:16• hírek • Szatmar.ro

Kirándulni megy Brassóba a VSK

Szinte borítékolható a szatmári kosarasok győzelme  Barcaság központjában.

A Szatmárnéneti VSK női kosárlabda-csapata a hétvégi, 38 pontos győzelme után magabiztosan utazhat Brassóba, ahol kedd délben a helyi Galactica vendégeként csak a győzelem az elfogadható eredmény.

A brassói csapat nem okozhat gondot a szatmáriaknak, játékerejükről mindent elmond ugyanis az a tény, hogy a hétvégén odahaza elkövették azt a bravúrt, hogy 79-70 arányú vereséget szenvedtek a Gyulafehérvár ellen. Márpedig a fehérváriakról azt tartották, hogy a csoport leggyengébb tagja és ez volt első ligás történelmük első győzelme, pedig már a tavaly is itt vitézkedtek!

Ami a VSK-t illeti, a hétvégén a 27 pontig jutó Claudia Pop vezetésével 93-55 arányú győzelmet arattak a Kolozsvári U ellen. Pop mellett Pavel, Povilonyte és Dragoescu is remekelt, mindannyian tíz pont fölé jutottak.

Nem tart Brassóba a kerettel Adina Pop és Nemes, szerepet kaphat viszont a junior korú Mészáros Izabella, Szmutku Kinga és Nagy Anita is, valamint Pricop és Urse. Utóbbi két játékos nincs 100%-os állapotban, így csak akkor vetik be őket, ha nagyon muszály. Ám erre, Éles Péter menedzser reményei szerint, nem kerül sor. „A Brassó hasonló játékerőt képvisel mint Kolozsvár vagy Temesvár, amelyeket biztosan vertünk meg".

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: