2012-08-29 12:25:46• hírek • Póti Orsolya

Kirándulás Mogosára!

Újabb kirándulásra kerül sor a szatmári természetjárók szervezésében. A kikapcsolódni vágyók szeptember 2-án a Máramaros megyei Mogosa azaz a Fekete-hegy szépségében gyönyörködhetnek.

A Sólyomkő után Mogosa, azaz a Fekete-hegy a szatmári természetjárók úti célja. Szeptember 2-án, vasárnap újabb kirándulásra invitálják mindazokat, akik Máramaros megye újabb természeti értékeit szeretnék megcsodálni.

A kiránduló csapat vasárnap reggel 7.30 órakor találkozik a Szatmárnémeti Vasút-állomáson, 7.55 órakor pedig Nagybánya felé veszik az irányt vonattal. Nagybányától a 8-as számú autóbusszal utaznak tovább Felsőbányáig, ahonnan 6 kilométeres gyalogtúra vára a csapatra egészen a mogosai Bódi-tóig.

A Bódi-tónál lehetőség nyílik vízibiciklizésre és csónakázásra, valamint vendéglő is várja ott a kirándulókat. Aki 1243 méter magasból szeretné látni a tavat és a környező hegyeket, az egy rövid utazást tehet a felvonóval.

A kirándulók 19.05 órakor indulnak vissza Nagybányáról, és 20.47 órára érkeznek Szatmárnémetibe. Kedvezőtlen időjárás - eső, vihar - esetén a kirándulás elmarad. Vadady-Filep Gyula továbbra is ingyen szervez gyalogos-, kerékpáros túrákat, melyeken a kirándulók önköltségi alapon vehetnek részt és kötetlenül érezhetik jól magunkat a szabadidős programokon. Bővebb információkért jelentkezzen a szervezőnél a 0758-435-763-as telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: