2013-04-23 14:07:28• hírek • Póti Orsolya

Erdődre és Szatmárhegyre kirándulnak a természetjárók

Kerékpáros, illetve buszos kirándulást szerveznek a szatmári természetjárók április 28-ra, vasárnapra. A túra úti célja Szatmárhegy, ahol szalonnát, miccset, kolbászt süthetnek a kirándulók.

Erdőd - Erdődhegy - az Almás - a Donát-kápolna - Szatmárhegy az útvonala annak a kirándulásnak, amelyre április 28-án, vasárnap kerül sor a szatmári természetjárók szervezésében. A kár busszal, akár biciklivel neki lehet vágni az útnak.

A kerékpárosok reggel 8.45 órakor találkoznak az Unio előtti benzinkútnál, onnan pedig 9 órakor indulnak Erdőd irányába. A menetrend szerinti kisbusz 10 órakor indul a Decebal híd lábától, Szatmárhegyről pedig 16 órakor van busz vissza Szatmárnémetibe. A gyalogos táv összesen 5 kilométer, könnyű túra, a biciklisek pedig 40 kilométert tesznek majd meg e kirándulás alkalmával.

A kirándulók - kerékpárosok és gyalogosok egyaránt - Erdődön találkoznak, ahol megcsodálják a felújított várat. Innen együtt „sétálnak át" az almáskerteken keresztül Szatmárhegyre, ahol szalonna-, miccs- és kolbászsütésre, pihenésre, ismerkedésre és jó hangulatú társalgásra nyílik lehetőség.

A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt és kikapcsolódni vágyót a kirándulásokra. További információkért érdeklődni lehet Vadady Gyulánál a 0758-435-763-as telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: