2013-04-04 16:53:03• hírek • Kocsis Zoltán

Kirámolt egy tornatermet, de gyorsan elfogták

A nyitott ajtók adta lehetőséget kihasználva hatolt be egy tornaterembe egy férfi Szatmárnémetiben és vitt magával jelentősebb értékű zsákmányt. Sokáig nem jutott azonban, hiszen a rendőrség órákon belül a nyomára akadt. Krasznabélteken egy trió több, mint hetven zsák műtrágyát lopott el.

Andrei S. kedd este 22.00 óra után hatolt be egy szatmárnémeti tornaterembe, kihasználva, hogy valamennyi ajtót nyitva talált. Az egyik tanintézmény udvarán található sportteremben a bérlők éppen kedvükre sportoltak, miközben a 45 éves férfi összepakolta ruháikat, pénzüket, telefonjaikat.

Az összesen 2900 lej értékű zsákmánnyal azonban nem jutott messzire, az éjszaka során ugyanis a rendőrség azonosítani tudta. Az eltulajdonított tárgyaknak azonban csak egy bizonyos részét tudták visszaszolgáltatni jogos tulajdonosaiknak.

Szintén nem értékű lopásra derült fény Krasznabélteken, ahol egy három tagú társaság összesen 72 zsák műtrágyát lopott egy egy gazdasági társaság udvaráról. A 23 éves Nagel B., a 26 éves Costica M. és a 16 éves bűntársuk a zsákmány 60%-át el is adták, mire a rendőrség rájuk talált. Az ellopott javak összértéke eléri a 7000 lejt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: