2019-11-26 08:53:41• hírek • Refszatmár.eu

Királyvárás lesz a Filharmóniában

Királyvárás címmel a CROSS-YOUNITY együttes felejthetetlen adventi koncertre készül a Szatmárnémeti Dinu Lipatti Állami Filharmóniában. Igazi ünnepre hangoló alkalom lesz, ahova egy határon átívelő program keretén belül érkezik egy másfél órás koncerttel mintegy félszáz ifjú, hogy dicsérje Istenét.

 

Szombaton este 19 órától sok szeretettel várnak mindenkit a szervezők, akik ezzel az eseménnyel adnak hálát a Refszatmar.eu elmúlt 9, és a Harangszó Rádió elmúlt 8 évéért. A belépés INGYENES!
 

A partiumi és anyaországi fiatalokból összeállt formáció már nyár óta készült őszi koncertsorozatára, melynek főbb helyszínei: Nagyvárad, Debrecen, Nyírbátor, Mátészalka és Szatmárnémeti.
 

A példaértékű összefogás mintegy 50 fiatal zenészt és énekest tömörít, akik a közös zenélés által énekkel tesznek bizonyságot Istenről. Fazakas Ferenc nyírbátori és Mike Pál magyarkéci lelkész vezetésével a fiatalok maguk is valódi közösséget alkotnak, zenéjükkel Krisztus követő életre hívogatnak.
 

“Isten azt írta: SZERETLEK. Fölírta az égre, ráírta a földre, beleírta a tenger hullámaiba. Mindenhová odaírta! Isten azért teremtett mindent ezen a világon, hogy – akár egy tükörben- láthassuk benne Őt. Hogy megmutassa magát nekünk, hogy megismerjük Őt, és a szívünk dalolni kezdjen. Isten mindezt szavakká formálta, könyvet írt belőle, és elnevezte Bibliának. Nos, a Biblia nem törvények könyve, és nem is hősök könyve. A Biblia mindenekelőtt A MESE.
 

Kalandregény egy fiatal Hősről, aki egy messzi országból érkezik, hogy visszaszerezze elveszett kincsét. Szerelmes regény egy bátor Hercegről, aki elhagyja palotáját és trónját – mindenét -, hogy megmentse azt, akit szeret. Olyan, mint amikor a legszebb tündérmese valósággá válik! A legjobb dolog, amit elmondhatunk erről a Meséről, az, hogy igaz…” Sally Lloyd Jones (Zágoni Balázs fordítása) Erről az Igaz Meséről szeretnének beszélni-énekelni a szatmáriaknak is.

Mindenkit szeretettel várnak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: