2019-11-11 12:50:14• hírek • Refszatmár.eu

Királyvárás Mátészalkán

Lenyűgöző koncerten várhatták Királyukat Mátészalkán a Szentpétery Zsigmond Kulturális Központban mindazok, aki elérkeztek az alkalomra.

Szombaton délelőtt 10 órától ifjúsági találkozót szerveztek Mátészalkán, ahol Szanyi György kárpátaljai lelkipásztor hozta az evangéliumot, az igei üzenetet, miszerint nemcsak mi várunk Jézusra, hanem Ő is vár ránk. Ne a kifogásokat keressük, jöjjünk! A mátészalkai ifjak éneklését követően egy határon átívelő program keretén belül érkezett egy másfél órás koncerttel mintegy félszáz ifjú, hogy dicsérje Istenét.



Koncert, élmény, keresztyénség, egység, ezt élhették meg együtt. Nincsenek határok, nincs lehetetlen távolság, nincs áthidalhatatlan különbség testvérek között. A Magyarkéci Református Egyházközség és a Nyírbátori Református Egyházközség összefogott azért, hogy határokon áthidalva hozza el a valódi várakozás feszültségét!
 

Egy koncert, 50 zenész, számos dal, végtelen sok mosoly. Az Élő Kövek nevű keresztyén zenekar tagjai is a fellépő csapat részét képezték. Öröm volt ennyi fiatalt együtt látni.
 

S, hogy egy jó hír a szatmárnémeti környékieknek is legyen, november 30-án a Szatmárnémeti Állami Filharmóniában 19 órától részeivé válhatnak ennek a programnak, a Királyvárásnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: