2018-03-26 04:48:46• hírek • Blikk.hu

Királyi sarjat is el tud képzelni magának férjnek a szűz színésznő

Amióta beszámolt intim titkáról, sorra keresik meg őt a férfiak, akik szívesen elvennék a színésznő féltve őrzött ártatlanságát.

Számára azonban nem mindegy, ki veszi el a szüzességét: már 4800 férfit utasított vissza. Emese elmondása szerint világéletében férjet keresett, ezért nagyon konkrét elképzelései vannak élete párjáról.


"Rengeteg a jelentkező, több mint 4800 levelet kaptam olyan férfiaktól, akik szeretnének velem megismerkedni. A levelek sokaságát a stábommal együtt folyamatosan szűrjük, de eddig még egyetlen olyan jelentkező sem akadt, akivel érdemes lenne randevúznom. Hamar leszűröm a stílusból és a szavaikból, hogy milyenek. Nagyon meglepődtem, hogy az udvarlók között akadtak szűz férfiak és házasemberek is" – mondta Emese a Lokálnak, hozzátéve: mivel külföldről is megkeresik őt, előfordulhat, hogy egy nemzetközi társkeresőt is bevet az ügy érdekében.


A 28 éves színésznő továbbá beszámolt a lapnak arról is, hogy pontosan mik az elvárásai.


"Én világéletemben férjet kerestem, ezért nagyon konkrét elképzeléseim vannak életem párjáról. Belsőre legyen kedves, őszinte, hűséges, nagyon intelligens, olyan, aki a tenyerén hordoz, és értékeli azt a kincset, amit én adok neki. Mindemellett támogasson az élet bármely területén. Külsőre legyen nálam magasabb és sportos alkatú, de nincs kifejezett esetem. Egyéb kritériumaim is vannak: ne dohányozzon, csak ünnepnapokon fogyasszon alkoholt, legyen intellektuális és érdeklődő.


Az elvált vagy gyerekes férfiak ki vannak zárva, és nagyon fontos, hogy példás legyen az előéletük, ezáltal felérjenek az én tisztaságomhoz és érintetlenségemhez. Eddigi tapasztalataim alapján számomra egy negyven feletti férfi lenne tökéletes, mert a korombeliek semmilyen szinten nem érnek fel hozzám. Foglalkozását tekintve nyilván olyan legyen, ami közel áll hozzám, így leginkább a médiából vagy művészvilágból keresek párt, de mivel teljes mértékben azonosulni tudok az arisztokrata világgal, és Diana a példaképem, azt se tartom kizártnak, hogy a hercegem valóban királyi sarj legyen. A szobám fala ki volt tapétázva Vilmos herceg képeivel. Az én tündérmesémnek ő a hercege" – mondta Emese.


További bulvár hírekért keresse fel a Blikk.hu oldalát. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: