2014-01-27 09:32:25• hírek • Blikk.hu

Király Viktor: jobb nem lehet

Magyarország talán legtehetségesebb családjának sarja elárulta, meglepődött a zsűri döntésén, de próbálja nem elbízni magát, és a középdöntőben mindent nulláról akar kezdeni. Ez azt is jelentheti, hogy a február 15-16-i hétvégén a fiatalember teljesen máshogy mutatja be a színpadon a Running Out of Time című dalát.

- Maximalista vagyok, és nem akarok megelégedni azzal, hogy a zsűri egyértelműen szereti a dalt, így most a nulláról kezdjük, és úgy állunk neki az egésznek, mintha megint az elejétől menne a verseny - vallotta be Viktor, aki azt is elárulta, szombat este még a színpadon, éneklés közben is agyalt azon, mit lehetne még jobban csinálni a produkcióban.

Az tény, Király Viktor egy ideje dédelgeti az álmot, hogy ő képviselje hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon. Két évvel ezelőtt már a döntőbe jutott a magyar előválogatón, de nem úgy jött össze a dolog, ahogy szerették volna, családilag nagyon csalódottak voltak, hogy a nővérével, Lindával előadott akkori slágerük csak a negyedik helyen végzett. Talán ezért történt, hogy idén Királyék dupla esélyt adnak a család zenei tehetségeinek, Viktor mellett ugyanis Linda is szólóban vesz részt a versenyen. Ezzel persze az is előfordulhat, hogy Viktor Koppenhágáról szóló álmait épp Linda zúzza porrá.

- Akkor legalább a családban marad - nevetett Viktor, aki ugyanúgy szurkol testvérének, mint ahogy ő maga szeretné megnyerni A Dalt.

- Ott leszek az ő előadásán február 8-án, és szurkolni fogok neki teljesen szívemből - jelentette ki az énekes, aki ugyanezt megkapta szombat este a nővérétől is, aki kedvesével, Zsomborral és természetesen édesapjukkal, Tamással nézte végig Viktor negyven pontot érő produkcióját.

Viktor egyébként A Dal mellett most tavasszal a TV2-n futó A Nagy Duettben és Hal a tortánban is feltűnik, vagyis igencsak belehúz a tévés szereplésekkel.

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: