2019-03-27 06:00:45• hírek • Blikk.hu

Király Viktor elárulta: gyerekkora óta ismeri Rózsit

Amerikában felnőve egyáltalán nem ismerte a legendás magyar előadókat Király Viktor!

Az énekes, aki kedden volt a Blikk szerkesztőségének vendége, elárulta, a V’Moto-Rock neve sem mondott neki sokat, ám néhány éve behozta a lemaradást, most pedig DR BRS-sel (34), azaz Béres Attilával együttműködve a banda egyik nagy slágerét, a Tűzvarázslót dolgozták fel. A dolog pikantériája, hogy Viktor ugyan a zenekart nem, de az énekest, Demjén Ferencet gyerekkora óta ismeri. 
 

– A New York-i gyerekkori otthonból emlékszem arra, hogy a vacsoraasztalnál ültem Rózsival, és utána is sokszor találkoztunk, sőt, léptem fel előtte – emlékezett vissza Viktor, aki úgy érzi, sokan szent tehénként tekintenek a régi slágerekre, félnek feldolgozni azokat.
 

Ő azonban más utat képvisel, ahogyan DR BRS is, aki szerint a szerzők, azaz Demjén és a betegeskedő Lerch István (65) is a fiatal rajongók miatt adott engedélyt a sláger feldolgozására. 

– Sajnos, nem találkoztunk, a kiadó beszélt Demjénnel, de úgy tudjuk, örült, hogy ilyen fiatalok akarják feldolgozni és átadni a dalt az új generációnak – árulta el a remixkirály.
 

Kiderült, DR BRS már tizenöt éve ismeri Királyt.

– Viktor első együttese, a TwinZ, amelyet az ikertestvérével alapított, ott lépett fel, ahol én szerveztem bulikat – újságolta Béres Attila.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: