2015-11-12 08:58:18• hírek • Blikk.hu

Itt a vége! Király Viktor kiesett a The Voice versenyéből

Véget ért az álom, Király Viktor (31) nem jutott be a Voice 12 legjobb énekese közé!

Az eredményhirdető show-ban egy rövid, de határozott jelenet során elsőként közölték Gwen Stefani versenyzőivel, hogy szavazott Amerika. Jeffrey Austint és Braiden Sunshine-t a szavazatok mentették meg, míg a harmadik versenyző sorsáról az énekesnő döntött.

- Mindenképpen szeretném elmondani nektek, hogy mindannyian elképesztőek voltatok, és a veletek való munka nagy élmény volt számomra. Mind a négyen nagyon messzire jutottatok és remélem, tudtok majd élni a lehetőséggel. A szívemet kell követnem, így akit megmentek, az Korin - mondta Gwen, aki ezzel elvette Király Viktortól a további lehetőségtől, hogy a Voice-ban versenyezzen.

A magyar sztár így is nagyon sokat elért, hiszen bejutott Amerikai egyik legnagyobb tehetségkutatójának legjobbjai közé, az élő show-ba. Ráadásul úgy tűnik, azt a célját elérte, hogy rajongókat szerezzen. A Voice hivatalos Facebook oldala ugyanis szabályosan felrobbant Gwen Stefani döntése után, mindenki döbbenten reagált, hogy a világsztár nem a mi magyar sztárunkat vitte tovább a legjobb 12 közé.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: