2009-02-26 18:38:43• hírek • www.bulvaros.hu

Király Viktor bevallotta, fél a lányoktól

Hamarosan kiderül, ki a legsármosabb magyar férfi. A Danubius Rádió műsorvezetőjét, Sebestyén Balázst is jelölték a Glamour Women of the year díjátadó plusz kategóriájában, ahol olyan hírességek mellett verseng, mint Kucsera Gábor, Csányi Sándor vagy épp Király Viktor.

A Glamour magazin idén Magyarországon is megrendezi az Angliában és Amerikában már évek óta sikeres Women of the year díjátadót. A szerkesztők öt kategóriában keresik a legjobb nőket, de nem feledkeztek meg az erősebb nem képviselőiről sem, így a legsármosabb férfit is megválasztják a március 19-i díjátadón - olvasható a www.bulváros.hu hírportálon. A jelöltek között van a Danubius Rádió műsorvezetője, Sebestyén Balázs is. - Nagyon megtisztelő ez a jelölés, köszönöm szépen! Én mindig is tudtam, hogy a magyar nőknek jó ízlése van. - mondta a Danubius Piritós műsorvezetője nevetve.

A Megasztár győztes Király Viktor is boldogan fogadta, hogy bekerült a legsármosabb férfiak táborába. Az énekes bevallotta, hogy zavarba jön az ilyen jellegű visszajelzésektől. - Meglepett a jelölés és rögtön az jutott eszembe, hogy ezzel a jelöléssel a testvérem is a legsármosabb pasik közé került. - mesélte Viktor. - Zavarba jövök, ha megtetszem egy lánynak vagy azt mondja valaki, hogy jól nézek ki, nagyon félénk típus vagyok. Sosem voltam vagány srác, aki odament a lányokhoz. Én Kucsera Gábort tartom esélyesnek a jelöltek közül. - tette hozzá az énekes.

Király Viktort is jelölték a legsármosabb magyar férfi címre.

A legsármosabb férfi kategória jelöltjei:

Csányi Sándor
Király Viktor
Kolovratnik Krisztián
Kucsera Gábor
Sebestyén Balázs
Talmácsi Gábor
Varga Dániel
Yonderboi

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: