2010-10-25 16:31:13• hírek • Story Online

Király L. Norbi meglepő vallomása

Király L. Norbert
Király L. Norbert

Modell tanfolyamot is végzett Király L. Nobert. A különc fiú a modelltanfolyamnak nem sok hasznát látta, de legalább gazdagabb lett egy oklevéllel, és a speciális lépéseket is elsajátíthatta.

A 22 éves fiú selejtezőben nyújtott groteszk tánca láttán először sokan nevetésben törtek ki, és gúnyolódni kezdtek rajta. Norbi azonban különleges tánctechnikájával és érdes hangjával egészen a az élő show-ig menetelt, ahol aztán látványos átalakuláson ment keresztül.

A magyar Joe Cocker a StoryOnline-nak elárulta, nem véletlen az átváltozás, korábban ugyanis modelliskolát végzett. Bár fotósorozatot soha nem készítettek róla, és a kifutón sem vonult eddig még egyszer sem, az oklevele szerint azonban végzett modellnek számít.

Norbi korábban azt is elárulta a portálnak, hogy nemrég egy csigolya-elcsúszás miatt be kellett fejeznie a komolyabb, megterhelő edzéseket, így hirtelen 15 kilót veszített a súlyából. Bár lehet, nehéz elhinni, a titkárként dolgozó fiú saját bevallása szerint korábban jóval kigyúrtabb volt jelenlegi cingár testalkatánál.

Király L. Norbert az X faktor legutóbbi műsorában egy lassú számmal lepte meg a közönséget. Kenny Rogers lírai dalával a Lady-vel megosztotta a mentorokat, de kétségtelenül egy új arcát ismerhette meg a közönség.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: