2010-01-27 14:54:10• hírek • Blikk.hu

Megcsúnyulnak a celebek

Egy amerikai arcrekonstrukciókkal foglalkozó csoport vezető alakja szerint 2020-ra a legnépszerűbb sztároknak is befellegzett. Joe Mullins ugyanis a legújabb számítástechnikai vizsgálatoknak vetette alá a most toplistás sztárokat. Mullins megállapította, hogy az idő múlásával a botox és a plasztikai sebész mit sem segít.

A kutató számos top listás sztárt transzformált át, s a celebek életkörülményeit valamint életvitelét szem előtt tartva rajzolta ki a jövöbeli Angelina Joliet, Brad Pittet, Britney Spearst vagy Madonnát.

10 év múlva még az olyan őrült partykirálynők arcán is egyértelműen megmutatkoznak majd a kora hajnalig tartó bulis éjszakák, az alkohol és a drogok használatának nyomai mint például Paris Hilton vagy Lindsay Lohan. Britney Spears viszont valószínűleg felépül a folyamatos csalódásokból, így jó esetben is csak a finom ráncokkal kell majd törődnie.

Mullins szerint Victoria Beckham vagy Angelina Jolie arca meg fogja sínyleni az elkényeztetett gyermekek utáni rohangálást, ellenben David Beckhamen és Brad Pitten jól fognak állni a markáns ráncok, melyek még sármosabbá és férfiasabbá teszik majd őket. Az addigra 61 éves Madonna sem palástolhatja majd el a ráncait, hiszen a művésznő annak ellenére, hogy neki minden sikerül, az idővel nem fogja tudni felvenni a versenyt.

Olvassa a cikk folytatását a Blikk.hu-n.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: