2008-04-08 11:42:17• hírek • István Löchli

Kínozzon celebeket játékból!

 A hírességek főszereplésével készült flashjátékok óriási sikernek örvendenek.

A hírességek főszereplésével készült flashjátékokban általában a kínzásé, a megalázásé és a gyilkosságé a főszerep. A legtöbb játékkészítőt természetesen Britney Spears, Paris Hilton, Lindsay Lohan és Nicole Richie ihlette meg, de találkoztunk olyan játékkal is, amiben a hírességek ruhából kilógó hátsó feléről kellett megmondani, hogy kié.

A celebekkel felturbózott flashjátékokat, ha csoportosítani akarjuk, akkor két nagy csoportra tudjuk osztani: az egyikben a főszereplő híresség megölése, megalázása, megkínzása a cél, a másikban nem, de ilyen játékból nagyon kevés van.

A véres részek előtt vegyünk át néhány békés játékot. Az egyik ilyen a Guess That Celebrity Thong, amiben a különféle hírességek fenekét kell felismerni általában a kilógó bugyijukból. A játék annyira sikeres, hogy több [1] része [2] is van [3].

Az erőszakmentes flashjátékok nagyjából itt véget is érnek. Persze, ha nagyon akarjuk az etetős/koplaltatós játékokat is vehetjük erőszakmentesnek, így a csoport bővül a Feed Lindsay Lohannel [4], amiben Lindsay Lohannek napi 2000 kalóriás étrendet kell biztosítani, többek között azzal, hogy megesszük Paris Hilton kutyáját. De ide sorolható még a Nicole's Weight Fest [5], amiben Nicole Richiet kell halálra koplaltatni úgy, hogy a játékban repkedő ételeket nem esszük meg a vízhajtókat viszont igen.

Paris Hilton [6] és Britney Spears [7] a flashjátékok között is külön kategóriát alkot. A legtöbb velük foglalkozó játék igen primitív, talán nem véletlenül, de van néhány üdítő kivétel. Persze ezek is elég egyszerűek, de akkor is.

A celebeknek rosszat akaró játékok mintapéldánya lehetne a Punish Britney [8] című, amiben különféle kvízkérdésekre kell válaszolni, de ha rossz a válasz, megverik Britneyt, felgyújtják a haját, billogot raknak rá. Ha jó a válasz, akkor nem, de persze automatikusan kap egy pofont, amikor az ember a következő kérdést választja.

Az ilyen játékok sokszor a játékban kiparodizált híresség életének egy-egy mozzanatára reagálnak, így Paris Hilton börtönbüntetése után nem sokkal megjelent a Paris Hilton Jail Escape [9], amiben Hiltonnak kell segíteni megszökni a börtönből egy trambulin segítségével.

Szintén egy celeb életére reagál az Escape from Neverland [10], amiben Michael Jacksonnak kell segíteni. Feladatunk a birtokról elszökni kívánó gyerekek lelövése.

Az egyik legötletesebb hírességekkel foglalkozó játék a Knife Throw 2 [11], amiben cirkuszi késdobálót alakítunk és a különféle hírességeket kell körbedobálni, de persze a lehetőség arra is megvan a játékban, hogy torkon, combon, szemen dobjunk egy-egy celebet. Ráadásul jó sok közül lehet válogatni.

Érdemes még megemlékezni a Celebrity Fight Club [12] nevű játékról, amiben Arnold Schwarzeneggerrel és Sylvester Stalloneval is verekedhetünk. Verekedős játékból persze az egyenjogúság kedvéért van női verzió [13] is.

A hírességek főszereplésével készült flashjátékok készítőit persze nem csak Michael Jackson, vagy Lindsay Lohan illeti meg. Ahogy egyre közeledik az amerikai elnökválasztás úgy készülnek [14] az újabb és újabb játékok Barack Obama vagy Hillary Clinton főszereplésével.

velvet.hu 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: