2010-12-21 09:07:59• hírek • blikk.hu

Kirakták Zsuzsit a Villából!

A Való Világ történetének eddigi legnagyobb botránya robbant ki a Villában, melynek következtében Zsuzsinak (23) azonnal távoznia kellett a műsorból. Az RTL Klub ugyanis kizárta őt a versenyből, mivel a fiatal táncos lány megszegte a szabályokat.

Zsuzsi viselkedése már jó ideje szúrta a szemét Olivérnek. Egyrészről bosszantotta Leonidasszal (20) való enyelgése, másrészről pedig szándékosan szerette volna felhúzni Zsuzsit, arra azonban nem gondolt, hogy egy olyan hirtelen lány esetében, mint ő, ennek mi lesz a következménye.

Olivér éppen aludnia készült, de a Villa új szerelmespárjának a beszélgetése kiverte az álmot a szeméből. Érthető, hogy ingerülten kelt ki az ágyból, ezért úgy döntött, próbára teszi Zsuzsit.

- Zsuzsikám, az a helyzet, hogy te negyed annyit sem érsz, mint Leonidasz. És jobb ha tudod, hogy a Villalakóknak a hideg futkos a hátukon tőled - jelentette ki Olivér, aki pontosan tudta, hogy Zsuzsi ezt nem hagyja majd szó nélkül. A Villa szabályzata természetesen nem tiltja a szabad vélemény nyílvánítást, így Olivér akár taktikázásból olvasott be Zsuzsinak, akár valódi érzéseit mondta el neki, nem szegte meg a szabályokat. Ellenben Zsuzsival, aki képtelen volt türtőztetni magát és iszonyatos ordibálás közepette megdobálta naranccsal Olivért.

A Villalakók persze próbálták leállítani a két felet, több kevesebb sikerrel, de Zsuzsi képtelen volt lenyugodni. Vitájuknak végül akkor szakadt vége, amikor tiszta erőből egy teli üdítős palackot vágott Olivér felé, ami ráadásul majdnem Kristófot találta el.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalon olvashatják.


Szerencsére rosszul célzott Zsuzsi, elzúgott Oli mellett az üveg

Szerencsére rosszul célzott Zsuzsi, elzúgott Oli mellett az üveg


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: