2011-09-16 07:13:21• hírek • Blikk.hu

Kirakják az utcára a rákos kislányt

Törékeny, mosolygós kislány ül a kórházi ágyán. Luca (5) napjait a kezelések teszik ki, s két kemoterápia, immunerősítő kezelés, vagy nagyvizit között kedvenc pónilovaival játszik.

Szülei azért harcolnak, hogy ha a nagybeteg kislány végre kikerül a kórházból, legyen hova hazamennie. Egy ügyvédi felszólítás szerint ugyanis végrehajtás alatt van családi házuk, és ha egy összegben nem fizetik ki a tartozást, akkor utcára kerülhetnek. Pedig az apuka, Sándor (34) úgy tudta: megállapodott a bankkal egy alacsonyabb törlesztőrészletben.

- 2007-ben vettük fel a lakáselőtakarékossággal kombinált hitelt. Sokáig fizettük is, ám tavaly elvesztettem az állásomat. Februárban kiderült, hogy Luca is beteg - magyarázta Sándor, hozzátéve: bár jelezték a banknak a fizetési nehézségeket, kérték, hogy alacsonyabb legyen a törlesztőrészlet, felmondták a család hitelét.

- Ezután felhívtam a bankot, ahol az ügyintéző hölgy megnyugtatott, és azt mondta, fizessek havi 30 ezret egy éven át, s akkor eltekintenek a végrehajtástól - folytatta Sándor. - A bankkal telefonon kötöttünk megállapodást, és egy új számlaszámot is adtak, ahova a pénzt utaljam. Amikor az ügyvéd levelét megkaptam a végrehajtásról, újra hívtam a bankot, ahol csak hosszas keresgélés után találták meg a befizetéseimet. Ám nem ismerték el a hibát. Az ügyvédi iroda közben a 14 milliót érő házunkat 3 millióért adná el - folytatta könnyeivel küszködve a családfő.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: