2020-04-10 13:13:30• hírek • Bede Emőke

Kirabolták, majd megerőszakolták a 81 éves asszonyt

Képünk illusztráció.
Képünk illusztráció.

Április 9-én a rendőrségnek sikerült kézre kerítenie két felsőboldádi (Stâna) fiatalembert, akiket rablás és szexuális erőszak bűntettének elkövetésével gyanúsítanak - tájékoztatta híroldalunkat a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség szóvivője.

A rendőri nyomozás során megállapítást nyert, hogy a fiúk előző éjszaka saját otthonában rontottak rá egy helybeli idős férfira. A 85 éves öreget megfenyegették, majd bántalmazták is, végül pedig egy 500 lejes zsákmánnyal távoztak a házból. Ez az összeg azonban nem elégítette ki a 18 és a 20 éves fiúk éhségét, ezért egy másik házban egy 81 éves asszonyt is megtámadtak. A módszer ez alkalommal is ugyanaz volt: fenyegették, majd bántalmazták, míg végül az idős nő odaadta nekik 600 lejét. A gyanúsítottak azonban ez alkalommal nem elégedtek meg ennyivel: mielőtt távoztak volna, megerőszakolták a védtelen asszonyt.


A két fiatalembert rövid időn belül elfogták a rendőrök, majd őrizetbe vették őket 24 órára. Az ügyben minősített rablás és szexuális erőszak bűntettének elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást, a gyanúsítottak ellen pedig megteszik a szükséges jogi lépéseket.


FRISSÍTÉS (14:10): A Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség szóvivője, Gabor Paula közölte, a két fiatalembert 30 napos előzetes letartóztatásba helyezték.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: