2014-02-12 11:43:09• hírek • Szatmár.ro

Símaszkos férfiak raboltak ki egy nőt Szatmárnémetiben

A 14-es lakótelep egyik tömbház-lakásába hatoltak be erőszakkal a rablók, pénzt és ékszereket vittek el.

Rablás, mint a filmekben: két símaszkos férfi tört be az egyik 14-es lakónegyedbeli lakásba, ahol az otthon tartózkodó nőt megfenyegették, hogy amennyiben nem mondja meg, hol tartja értéktárgyait, bántalmazni fogják. A nő ijedtében aranyékszereket, láncokat, gyűrűket, karkötőket adott át a rablóknak, akik ezt követően gyorsan távoztak.

A házigazda azonnal riasztotta a rendőröket a 112-es egységes segélyhívószámon, de mire kiérkeztek, az elkövetők már a környékről is eltűntek.

Az eset kedd este történt, többen arra gyanakszanak, hogy az elkövetők ismerték a sértettet és tudták, hogy az értékeket őriz otthonában. A nő jó ideig Olaszországban dolgozott, az ékszereket is ott vásárolta.

Szerda reggel a szatmár Megyei Rendőrség sajtóreferensénél érdeklődtünk a nyomozás állásáról, de ő csak annyit mondott: azt meg tudja erősíteni, hogy történt egy ilyen eset, de a nyomozás érdekében több részletet nem árult el. Nem hivatalos forrásaink állítása alapján a hatóságoknak már vannak gyanusítottjaik az ügyben.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: