2014-02-12 12:04:25• hírek • Kocsis Zoltán

Kirabolták az autóstoppost, egy hét után fogták el a triót

Kirabolt egy nagybányai stoppost három Szatmár megyei férfi, a rendőrségnek pedig több mint egy héttel ezt követően sikerült azonosítania az elkövetőket. A hatóság munkáját az áldozat bizonytalansága is nehezítette.

A 33 éves Adrian D. még február elején tett feljelentést a Szatmár Megyei Rendőrségen, mondván: három férfi kirabolta őt. Adrian D. egy avasfelsőfalui bevásárlóközpont előtt stoppolt, amikor felvette őt egy személygépkocsi, amelyben három férfi ült. A Nagybányára tartó férfi Avasújvárosban szólt, hogy ki szeretne szállni, de a gépkocsi vezetője azt mondta, elviszik egész Sárközújlakik. Odáig azonban nem jutottak el, mivel a muzsdaji tó környékén az autó megállt, a három férfi pedig elvette az utasnál lévő összes pénzt, valamint a mobiltelefonját. Ezt követően a Nagylegelő felé vezető út kereszteződésében kitették az autóból, otthagyva a semmi közepén.

A bűnügyi rendőrség, valamint az avasfelsőfalui és szokondi rendőrség több mint egy hét nyomozás után azonosítani tudta az elkövetőket. A hatóság dolgát megnehezítette, hogy az áldozat semmiféle használható tájékoztatást nem tudott adni arról a személygépkocsiról, amellyel közel 15 kilométert tett meg.

A három elkövető az egyaránt Szatmár megyei 24 éves Cristian J., a 22 éves Sorin B., valamint a 34 éves Radu B.. Utóbbi kettőt a rendőrség 24 órára őrizetbe vette.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: