2010-08-27 12:41:48• hírek • Szatmar.ro

Kirabolták Tóth Gabit

Alig egy héttel azután, hogy az operettszínház művészöltözőibe jutott be egy tolvaj, szerdán a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lovasították meg több fellépő pénzét, telefonját, iratait.

Tóth Gabi, Fésűs Nelly és Janza Kata esett áldozatul a besurranó tolvajnak, aki kihasználta, hogy a művésznők a közös dal elpróbálására egyszerre mentek fel a színpadra. Pár perccel később, amikor visszatértek, már csak értékeik hűlt helyét találták. A rendőrségi helyszínelést olvasó-riporterünk, Viktor meg is örökítette, s a fotót elküldte nekünk, amiért természetesen jár neki a 10 ezer forint.

- A főpróba és az esti koncert alatt is zárva volt a művészbejáró, valakinek mégis sikerülhetett besurrannia rajta - mondta olvasó-riporterünk. - Természetesen az eset után kihívták a rendőröket is, akik körbejárták a helyszínt, de hogy valaha is elkapják-e a tolvajt, az kétséges.

- Nellyvel és Katával öltöztünk egy öltözőben, s mivel egy kulcs volt hármunkra, pár percre nyitva hagytuk az ajtót - mondta Tóth Gabi. - Mire visszaértünk a színpadról, már el is tűnt a tolvaj, Nellynek az iratait és a telefonját, Katának a pénztárcáját, nekem meg 30 ezer forintomat vitte el.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Tóth Gabi (22), Fésűs Nelly (38) és Janza Kata (38) esett áldozatul a besurranó tolvajnak
Tóth Gabi (22), Fésűs Nelly (38) és Janza Kata (38) esett áldozatul a besurranó tolvajnak


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: