2015-09-19 16:12:32• hírek • Szatmár.ro

Kirabolta az Öreg Hölgy az Olimpiát

3-2 arányban verte az Aradi UTA az Olimpiát, lemondott a szatmári csapat igazgatótanácsának vezetője.

A Szatmárnémeti Olimpia a második ligás román labdarúgóbajnokság negyedik fordulójában az Aradi UTA - Öreg Hölgy csapatot látta vendégül. A házigazdák pedig meglehetősen tisztelettudóan kezdték a találkozót a hölggyel, de az röviddel a kezdés után bebizonyította: nem baráti látogatásra, hanem pontokat rabolni érkezett Szatmárnémetibe.

A meccs 26. percében Chindris passza könnyen eljut a büntetőterületen belül tartózkodó Curtuiushoz, aki nem sokat gondolkodott, hanem a szatmári kapuba vágta a labdát. A vendégek előnye nem tartott sokáig: Faur a 32. percben kiegyenlít, a 36. percben pedig a junior korosztályú Bura szerzi meg első gólját az Olimpia nagycsapatában.

A következő gólra a második félidőig kellett várni, igaz, az nem okozott nagy örömöt a szatmáriaknak: az aradi Manera az 57. percben egyenlít. S míg az Olimpia meglehetősen sikertelenül vezeti támadásait, a vendégek egyre nagyobb helyzeteket alakítanak ki - a 84. percben aztán Curtuius újabb gólt lőtt, ezzel pedig a vendégek meg is szerezték a győzelemmel járó 3 pontot.

A mérkőzést követő sajtótájékoztatón Csík Tibor vezetőedző elmondta: minden jel arra utal, hogy a csapatból néhány játékosnak gondjai vannak, fáradtak lehetnek, vagy elképzelhető, hogy csak ennyit tudnak. Csík szerint az öltözőben meg fogják beszélni a gondokat, ám ha néhány játékos hozzáállása nem változik, nehéz lesz elérni a felsőházi rájátszást érő első hat hely valamelyikét.

Csík Tibor után Ionica Campian vette át a szót, aki nagy meglepetést okozott nyilatkozatával. Lemondott az Olimpia igazgatótanácsának vezetői tisztségéről. "Úgy érzem, az én hibám, hogy az átigazolási időszakban nem tudtuk a legjobb döntéseket hozni. Egy ideje már játszom a gondolattal, hogy lemondok a tisztségről, de amit ma a főtribünön hallottam, az már nekem is sok volt. A helyi tanácstól nagyon későn kaptuk meg a támogatást, emiatt több alapember elhagyta a csapatot." Campian arra engedett ezzel utalni, hogy egy városi tanácsos kritikája is hozzájárult, hogy lemondott a tisztségről.

Olimpia - Arad - 2-3

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: