2012-11-14 13:31:34• hírek • (x)

Kipufogó problémák? Térjen be a Rehoboth-hoz!

Kedvezményesen és gyorsan cserélheti ki, vagy javíttathatja meg járművének kipufogó dobját, illetve annak tartozékait.

A Rehoboth Kft. kipufogó dob és katalizátor szerviz városunkban még egyedi azáltal, hogy csak kipufogókra és ezek tartozékaira specializálódott.  Már csak ezért is rövid idő alatt többet nyújt mint  más szerviz. A műhely szakemberi rendkívül gyorsan dolgoznak, hamar megoldanak sokféle problémát, mivel a szerviz speciális szerszámokkal és szakgépekkel van felszerelve.

A Rehoboth Kft. a sokak által ismert, eredeti belga Bosal minőséget használja, amelyre két éves garanciát vállalnak ugyanúgy mint más gyárak. A cég nem csak gyorsan dolgozik, hanem megkíméli a klienst a fölösleges költségektől is. Olyan eseteket is elvállalnak, amikor csak a kipufogócső van eltörve - Ilyen helyzetben a kliens nem kell teljes kipufogó cserére befektessen, mivel a szervizben csak az eltört csövet, eredeti Bosal csőre cserélik ki. Előny az, hogy az áraik jóval olcsóbbak, a többi cégekhez viszonyítva, és bonyolult helyzeteket is rövid idő alatt meg tudják oldani.

Térjen be Ön is a Rehoboth-hoz, és bizonyosodjon meg a szerviz gyorsaságáról, precizitásáról és jutányos szolgáltatásairól. Cím: Szatmárnémeti. Mara utca 30. szám, a Rodnei utca bejáratánál a Lidl Bevásárlóközponttal szemben. Érdeklődhet telefonon is a 0745-377-754-es számon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: