2018-06-19 04:30:28• hírek • Blikk.hu

Kínzó emlékek gyötrik: komoly döntésre szánta el magát Klapka György özvegye

"Több gyógyszert is kell szednem, mivel nem jó a szívem, de talán nem is ez a legnagyobb baj. Hiába mondja az orvos, hogy nagyon sok folyadékot kellene inni, egyszerűen nem tudom magamba kényszeríteni. Ez a folyadékhiány és a sok idegeskedés vezetett oda, hogy többször kórházba kellett mennem" – mondta a Blikknek az özvegy, akit Klapka gyermekei már régóta nem keresnek, az Aranyember halála óta eltelt másfél évben elmondása szerint többen közülük fel sem hívták. Ez pedig megviseli Marikát.

Volt, hogy infúziót kaptam, gyógyszereket, és tényleg használ, olyankor jobban leszek, aztán mindig történik valami, amin felidegesítem magam, és akkor kezdődik elölről az egész. Jó sokat is fogytam az elmúlt másfél évben, de ezzelnem tudok mit kezdeni. Pedig én nem akarok veszekedést, konfliktust, a fiam és a lányom is mindig azt mondja, nem szabadna ennyit stresszelnem – mondta Marika, akinek nagy tervei vannak a jövőt illetően.


Az Aranyember tavaly januári halála óta Marika egyedül él a hatalmas Normafa úti házban, amelyben másfél éve maga Klapka György, 2011-ben pedig – a telek vendégházában – az üzletember korábbi felesége, Mary Zsuzsi (†68) hunyt el. Korábban felröppentek olyan hírek, amelyek szerint megválik a legendás háztól, ám ő ezeket tagadta. Most mégis úgy döntött, nagy lépésre szánja el magát.


Ingatlanügynökségnek nem szóltam még, és az internetre sem tettem fel a házat, de akiket érdekelhet, azoknak már szóltam, hogy eladom az otthonomat. Hatalmas ez a ház, nem kell nekem ekkora. De a legnehezebb nem is ez, hanem, hogy nincs a közelemben senki. Még nem tudom, hogy merrefelé vagy milyen társasházban néznék lakást, de az az egy fontos szempontom van, hogy legyenek körülöttem emberek. Nem tudom, mikor jelentkezik majd egy vevő, most éppen erre várok – mesélte az özvegy. Mint azt korábban megírtuk, Klapka György már életében gondoskodott közel 2 milliárd forintot érő vagyonáról. Nem is volt kérdés, hogy a budai házat Marikára hagyja, hiszen itt élték közös életüket.


Mint azt a Blikk megírta, egy hete elkészült Klapka sírköve. A gránittömböt Marika Kínából hozatta, amire – Klapka kérésének megfelelően – hatalmas betűkkel került rá a neve. Marika mind a szervezést, mind az anyagiakat maga állta.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: