2020-05-30 21:06:10• hírek • közlemény

Kinyithatnak a vendéglők teraszai

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal a kormány által hozott lazító intézkedések alapján értesíti a vendéglátósokat, hogy június 1-től kinyithatják a vendéglátó egységek teraszait. 

Azok a vendéglátósok, akiknek előző években is volt kültéri teraszuk CSAK egy értesítést kell küldjenek a comercial@primariasm.ro e-mail címre, amelyben a megnyitásra kitűzött dátumot, a székek számát és a vendéglátó egység címét írják le. Ezután a Kereskedelmi Engedélyeztetési Iroda munkatársai a helyszínre mennek és helyben elkészítik a szükséges dokumentációt, ezzel is segítve az iparág beindítását. 


Azok a vendéglátósok, akik új kültéri teraszt szeretnének kialakítani, vagy meglevőt módosítani, kérést kell letegyenek a Lakossági Ügyfélfogadó Osztály 5. szobájában, vagy küldjék el a comercial@primariasm.ro e-mail címre. A kérésnek tartalmaznia kell egy fotót a helyszínről és az új vagy módosítani kívánt terasz egy tervrajzát. A teraszt kizárólag a bizottság jóváhagyásával a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal által kiszabott paraméterek alapján lehet kihelyezni. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: