2010-07-20 09:55:34• hírek • Szatmár.ro

Kineziológia előadást halhattak

Hétfő este kineziológia előadásra került sor az RMDSZ Székházában. A közönséget Dr. János Péter vezette be a  tudományág egyes területeibe, melynek keretén belül különböző stresszoldó, önismeret fejlesztő gyakorlatokat ismerhettek meg a résztvevők.

Krüzselyi Orsolya meghívására Dr. János Péter tartott kineziológia előadást Szatmárnémetiben, melynek keretén belül különböző stresszoldó és önismeret-fejlesztő gyakorlatokat mutatott be a közönségnek. Az előadás során a résztvevők betekintést nyerhettek a kineziológiába, mely egy „stresszoldó" és „személyiségfejlesztő" módszer.

Ez a módszer az ember izomtónusa működésének segítségével felderíti a probléma gyökerét, egyszerű mozgásgyakorlatokkal, esszenciákkal egyensúlyoz és hozzájárul a jobb közérzethez, boldogsághoz miközben helyreállítja a test, lélek és szellem harmóniáját.

Az előadás végén Dr. János Péter közölte a résztvevőkkel, hogy augusztus 4. és 8. között kineziológus képzést indítana Szatmárnémetiben. A képzés segítségével felderíthetik a problémák gyökereit és javaslatot adhatnak a testi-lelki és szellemi egészség elnyeréséhez. Az érdekeltek Krüzselyi Orsolyánál jelentkezhetnek a 0745-683-287-es telefonszámon jelentkezhetnek.



A résztvevők stresszoldó gyakorlatokkal ismerkedhettek meg


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: