2014-08-01 17:09:03• hírek • Kocsis Zoltán

Kinevezték az új szatmári tanfelügyelőt

Mariana Roman és Claudiu Mondici
Mariana Roman és Claudiu Mondici

Augusztus elsején, pénteken Szatmárnémetiben beiktatták az új megyei főtanfelügyelőt: Mariana Roman helyét Claudiu Mondici vette át.

Az eseményen Remus Pricopie tanügyminiszter rendeletét és üzenetét felolvasó Eugeniu Avram kormánybiztos iktatta be Mondici-ot, sok sikert kívánva neki és megköszönve elődje munkáját. A prefektus egyben feltétlen támogatásáról biztosította az új főtanfelügyelőt.

Mondici székfoglalójában úgy fogalmazott, nehéz, de nem lehetetlen feladat vár rá. Elmondta, legfontosabb céljai között szerepel, hogy jó csapatot képezve sikeresen együtt tudjon dolgozni a prefektúrával, a megyebeli önkormányzatokkal és azok vezetőivel.

A Szociál-Liberális Szövetség (USL) felbomlását követően csak idő kérdése volt, mikor kezdik elmozdítani helyükről a nemzeti-liberális (PNL) intézményvezetőket. Miután az elmúlt héten Marcel Maruscát (Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség) Simona Dersidan váltotta, ezúttal Romanon volt a sor, hogy átadja a helyét. Ezek után mondja még valaki, hogy az USL harmonikusan él tovább.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: