2011-03-11 16:34:58• hírek • Szatmar.ro

Kinek a első, kinek a negyedik hely

Még három forduló van hátra a román női kosárlabda-bajnokság rájátszásából, a Szatmárnémeti VSK csapata pedig egy győzelemre áll attól, hogy az első helyen zárja a szakaszt.

Ezt a győzelmet már rögtön az első adandó alkalommal, Temesváron megszerezné Dan Fleseriu csapata, amely szombat délután 15.30 perces kezdettel a BCM Bega Danzio vendégeként lép pályára. Amennyiben a szatmáriak a rájátszás első helyén végeznek, akkor az elődöntőben a negyedik helyezettel vív meg a döntőbe jutásért. Pont erre a negyedik helyre pályázik a Temesvár, amely jelenleg egy ponttal vezet az ötödik Craiova előtt. Pontegyenlőség esetén a Craiova oldalára billenne a mérleg nyelve, mivel az oltyánok jobban állnak az egymás elleni összevetésben.

A VSK és a bánságiak az idei szezonban már háromszor összecsaptak egymással. Amíg a rájátszásban a szatmáriak simán, 74-50 arányban nyertek odahaza, az alapszakaszban már jóval izgalmasabb meccseket vívtak az együttesek: a Szamos partján 75-74 arányban nyertek a hazaiak, míg a Bega-partján a bánságiak egy utolsó pillanatban szerzett dobással tartották otthon a három pontot 75-72 arányban.

A osztály, 12. forduló:
Temesvári BCM Bega-Szatmárnémeti VSK
Craiovai SCM-Alexandriai BC Teleorman
Aradi BC ICIM-Bukaresti Olimpia
Sepsiszentgyörgyi LMK Sepsi BC-Bukaresti Rapid

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: